TRANSPARENȚA DECIZIONALĂ

Proiecte de hotărâre ale Consiliului Local

[responsivevoice_button rate = "1" pitch = "1.2" volume = "0.8" voice = "Romanian Female" buttontext = "Redare audio"] 
Imagine decorativă
Conform Legii nr. 52/2003 în acest spațiu sunt aduse la cunoștința cetățenilor proiectele de hotărări ale Consiliului Local, propuse pentru dezbaterea publică. Vă puteți exprima opiniile în scris la sediul primăriei comunei Totești sau pe această pagină în spațiul rezervat comentariilor.

* Opiniile exprimate vor fi verificate de către admin. înainte de a fi date publicității.

Citește aici proiectele de hotărâre:

PROIECT HOTĂRÂREA NR.35 din data de 14 iunie 2021 privind stabilirea stabilirea pretului la materialul lemnos ce se va exploata din fondul forestier proprietatea comunei Vărădia de Mureş(Deschide documentul aici)

PROIECT HOTĂRÂREA NR.33 din data de 14 iunie 2021 privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Compartimentului de asistenta sociala din cadrul Primariei Varadia de Mures(Deschide documentul aici)

PROIECT HOTĂRÂREA NR.32 din data de 14 iunie 2021 privind Delegarea prin concesiune a gestiunii activității de colectare separată și transportul separat al deşeurilor municipale, inclusiv fracţii colectate separat, fără a aduce atingere fluxului de deşeuri de echipamente electrice și electronice, baterii și acumulatori, din judeţul Arad, proiect gestionat de ADI-SIGD Arad — LOT 1 – ZONA 2; LOT 2- ZONA 5, avizarea Strategiei de contractare, a Studiului de fundamentare și a Documentației de atribuire pentru delegarea gestiunii unor activități componente ale serviciului de salubrizare în județul Arad, LOT 1 – ZONA 2; LOT 2- ZONA 5(Deschide documentul aici)

Vă puteți exprima opiniile în legătură cu proiectele de hotărâre publicate mai sus. Scrieți în spațiul de mai jos, ori vă puteți adresa direct la Primăria comunei Vărădia de Mureș.

Scrieți aici opiniiile dumneavoastră

 
 
 
 
 
 
 
Câmpurile marcate cu * sunt necesare.
Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.
Postarea dvs. va fi vizibilă numai după ce am examinat-o.
Ne rezervăm dreptul de a edita, șterge sau de a nu publica înregistrări.
(no entries yet)

Adresa noastră:

COD 317380, Vărădia de Mureș, nr. 126, județul Arad
Telefon 0257-417230, Fax 0257-417250, e-mail: primaria_varadiaar@yahoo.com

Print Friendly, PDF & Email