INFORMAȚII DE INTERES PUBLIC

Anunțuri publice

Liberul acces la informațiile de interes public este garantat prin lege. Accesul cetățenilor la informațiile de interes public este garantat de  Legea 544/2001 și Legea 52/2003 . 

Citește aici anunțurile publice:

DECLARATIE AVERE SI INTERESE FUNCTIONARI PUBLICI 2022

1.LUPUTIU LACRIMIOARA VIORICA (DECL.. AVERE LUPUTIU) 2.LEAC LUISIANA VIRGINICA (Decl.avere Leac) (Declaratie interese Leac) 3.SANDOR DOINA (declaratie avere SANDOR) (declaratie interese SANDOR) 4.ILE LILIANA ARIDANA (declaratie avere ILE LILIANA) (declaratie interese ILE LILIANA) 5.BANATAN ANA-MARIA LAVINIA (declaratie avere BANATAN) (declaratie interese BANATAN)

Citește mai mult

IMPORTANT: Formularul digital de intare în România

GUVERNUL ROMÂNIEI COMUNICAT Începând cu 20 decembrie 2021, persoanele care intră în țară trebuie să completeze formularul digital de intrare în România (PLF), document adoptat la nivelul a 18 state din Uniunea Europeană și reglementat astăzi de Guvernul României. Ce este formularul digital de intrare în România? Formularul este un document pe care sunt prezentate țările și zonele în care o persoană a călătorit, înainte de a intra în România. Formularul este necesar pentru protejarea sănătății noastre și a celor din jurul nostru, pentru că eficientizează anchetele epidemiologice și măsurile sanitare în sprijinul populației. Pe baza datelor din formular, direcțiile […]

Citește mai mult

HOTĂRÂREA NR.64 din data de 29 octombrie 2021 privind stabilirea modului de valorificare și stabilirea preturilor la materialul lemnos ce se va exploata din fondul forestier proprietatea comunei Vărădia de Mureş în anul 2022

HOTĂRÂREA NR.64 din data de 29 octombrie 2021 privind stabilirea modului de valorificare și stabilirea preturilor la materialul lemnos ce se va exploata din fondul forestier proprietatea comunei Vărădia de Mureş în anul 2022(Deschide documentul aici)

Citește mai mult
Print Friendly, PDF & Email